søndag 28. februar 2010

Rask til halvmaraton 2

Merker at jeg gir mer på trening. Går rundt og er konstant støl i kroppen har jeg inntrykk av. Når snøen er vekk og jeg får jevnt underlag, kan jeg begynne å ta tiden og se forbedringer håper jeg.

onsdag 24. februar 2010

Jeg vil ha vår!

Jeg vil ha vår! Jeg forstår ikke at den snøhaugen som er utenfor vinduene kan bli gressplen med krokus og blåstjerner. Jeg får begynne å så noen urter.
I helgen skal jeg ta frem overvintrede blomster å forsøke å få litt liv i de igjen. Det er Fuchsia, pelargonium og engletrompet. Er litt usikker på hvordan jeg skal beskjære engletrompeten..... Den er litt høy og skrantet. Den får også fort gule blader. Kanskje jeg gjødsler for lite om sommeren?

søndag 21. februar 2010

Rask til halvmaraton

Jeg brukte høsten til å trene meg opp til å klare en halvmaraton. Jeg fulgte et opplegg i shape up, som var veldig bra. Øvde tre dager i uken med ulike typer treningsmetoder. Intervaller, styrke og utholdenhet.
Etter at jeg ble ferdig med det, har jeg fortsatt å trene, men kommer ikke videre. Men nå har jeg funnet i "I form" et treningsopplegg på å få opp farten til neste halvmaraton i september. Så nå er trening litt morsommere igjen.
Begge disse oppleggene beskriver hver treningsøkt, hva jeg skal gjøre, og det er så deilig å krysse av utført oppgave.
Litt tungt å løpe på all snøen synes jeg. Regner med at det blir en liten opptur når det blir vanlig underlag igjen.
Nå har det kommet så mye snø, så jeg tror det tar litt tid før skiløypene blir kjørt opp igjen. Men jeg kan gå på ski på gangveien så lenge.

søndag 7. februar 2010

Lenger etter å se hagen våkner

Jeg lenger etter å se hagen min våkne. Sitter å titter ut på et aldeles nydelig vintervær. Knallsol og masse snø. Jeg gleder meg også til å dra ut å stå på ski i sola.
Men jeg har også sittet å planlagt uteplass m/tak, som vi skal bygge til våren. Jeg har lest i hageblader og sett utover den kritt hvite hagen, og har vanskelig for å tro at den kan bli full av planter, dufter og farger. Men jeg vet det kommer og jeg GLEDER meg!! Men jeg begynner å bli utålmodig...
Jeg skal i alle fall ut på ski, jeg har observert fuglesang og jeg vet at det kan bli godt i solveggen utover dagen. Så som en liten forsmak på utelivet, har jeg bestemt meg for å pakke meg inn i tepper etter skituren og drikke en varm og deilig kakao, mens jeg kjenner solen i fjeset! :-)